t

när jag dör vill inte jag att du ska sitta och gråta vid min kista.

så när du dör så ska jag stå närmast intill din kista, så nära det bara går. där ska jag stå och skratta! skratta åt alla våra knäppa glada minnen vi haft tillsammans. jag ska inte stå och gråta över att du har lämnat mig, utan vara glad att du fortfarande finns inom mig och överallt. varje gång jag kollar upp i himlen ska jag tänka på våran tid som vi har haft och jag ska inte gråta över det som inte finns utan le åt det som fanns.


s

det du inte kan få, det måste du ta.
det du inte kan ta, det måste du få.


att älska någon överväger sjukt mycket. men det ställer bara till problem... problem du aldrig kan fly ifrån.
när jag inte riktigt förstod var det va som gjorde mig såhär. och todde att det var någonting helt fel, att allt verkligen var fel. fick jag lust att ge upp ett tag, bara släppa allting, jag tror inte att så många skulle bry sig. det skulle bli en evig tystnad, för mig. jag orkar aldrig kämpa, jag är inte bygd så, jag är ingen person som är menad att kämpa helt själv. jag är för rädd för motsatsen, för det dåliga. jag är den svagaste personen i hela jävla universum. jag ska fan aldrig mer tro någonting.

r


p

förlåt för allt jag har gjort, förlåt för att jag inte förstod, förlåt för att det blev som det blev, förlåt för det jag sa, och mest förlåt för att jag aldrig blev jag.


o

lämnad i en ensamhet
tagen som vem som helst
spelar någon ingen förstår
vill bli fri
en vilja som förut
felet ingen kan rätta till
lycklig utan

RSS 2.0